Victòria del Poblense contra l’At. Balears en el primer derbi mallorquí del nou curs by @Esports IB3 - Post Details

La vint-i-sisena edició del Trofeu Casa Miss-Jotul va enfrontar a l’Atlètic Balears, campió del grup I de Segona B la temporada 2019-2020, i al Poblense, nouvingut a la categoria de bronze. Els d’Óscar Troya, que continuen amb gran part del bloc de la temporada passada, varen ser superiors al conjunt de Jordi Roger, que segueix adaptant-se a la nova filosofia del tècnic català. Al minut 21 Lucas Gilardoni va posar una centrada per Miky Femenías, un dels fitxatges per aquest nou curs. El nou futbolista pobler va afusellar el porter Juan Carlos per marcar l’1 a 0 pels d’Óscar Troya. L’Atlètic Balears va cercar el gol de l’empat al minut 30 amb un llançament de falta d’Alberto Gil que s’estavella al pal. Al segon temps els balearicos varen poder fer l’empat des del punt de penal al 50. El xut de David Haro el va aturar el meta Tomeu Pocoví, un altre de les noves incorporacions pobleres. Ja a les acaballes del partit, al 83, Pep Vidal va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per sentenciar l’enfrontament amb el 2 a 0 definitiu.