Diablo Update - Svendborg Rabbits tabte igen til Randers by @Diablo Play - Post Details

Diablo Update - Svendborg Rabbits tabte igen til Randers

Svendborg Rabbits fik ikke som håbet revanche mod Randers Cimbria, da de to hold onsdag aften mødtes i Basketligaen for anden gang på to uger. Ved opgøret i Randers for fjorten dage siden tabte kaninerne med hele 33 point. Denne gang blev nederlaget på 7 point, 74-81, på kaninernes hjemmebane. Efter at have været bagud ved pausen kom Rabbits ellers godt fra start i 2. halvleg og kom foran med 6 point, men formåede ikke at holde fast. Nederlaget var det niende i sæsonen for Svendborg Rabbits, der nu har spillet 16 kampe i grundspillet.

Similar Posts!

Diablo Update - GOG fik ikke semifinalebilletten i hus i Kolding

GOG havde onsdag aften chancen for at sikre sig en plads i semifinalerne i håndboldligaens slutspil med en sejr eller uafgjort mod KIF Kolding København. Men det blev i stedet til et nederlag på udebane mod ærkerivalerne, der vandt 33-32. GOG var ellers foran det meste af kampen og førte flere gange med fem mål, men KIF Kolding København kom igen og kæmpede sig til en kneben sejr i en tæt afslutning og dermed er semifinalepladsen endnu ikke i hus for de gule. Der resterer dog stadig to kampe for GOG i puljespillet og holdet skal bare bruge 2 point for at nå semifinalepladsen.