El Poblense-Binissalem, suspès per una pana elèctrica by @Esports IB3 - Post Details

El Poblense-Binissalem, suspès per una pana elèctrica

A Tercera Divisió la imatge de la jornada es va produir dimarts al Municipal de Sa Pobla, al darrer partit entre el líder, el Poblense, i el Binissalem. El duel es va haver de suspendre quan faltava mitja hora per acabar arrel d’una pana elèctrica. Al minut 60 el Municipal de Sa Pobla va quedar a les fosques. El camp va patir una pana elèctrica. Era la segona en realitat, però després d’aquesta ja no es va poder reprendre el partit. En aquell moment el marcador era d’empat a 0. Ara els dos equips cercaran un dimecres per disputar aquests 30 minuts que falten per acabar. Quant a la resta de la jornada, l’Eivissa no afluixa i continua segon després de guanyar el Collerense 0 a 2. El Mallorca B, per la seva part, va guanyar amb solvència el Formentera 0 a 4, que surt de la zona d’ascens. Amb la derrota del Formentera, el Felanitx acaba la jornada en posicions de playoff, gràcies al triomf 2 a 3 davant el Llosetense.