Izjave: FK Sloboda Tuzla 0:1 NK Čelik Zenica by @Sloboda TV - Post Details

Izjave: FK Sloboda Tuzla 0:1 NK Čelik Zenica

Izjave Zlatana Nalića i Cihat Arslana nakon utakmice 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Slobode i Čelika. Facebook: https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzlaOfficial/ Instagram: https://www.instagram.com/fk.sloboda.official/ Youtube: https://www.youtube.com/c/SlobodaTV

Similar Posts!

Predsjednik UO FK Sloboda Tuzla u programu TV Lukavac
Predsjednik UO FK Sloboda Tuzla u programu TV Lukavac

Predsjednik FK Sloboda Tuzla Senad Mujkanović govori o rezultatima Slobode u programu TV Lukavac.



FK Sloboda Tuzla - FK Rudar Kakanj (GOLOVI)
FK Sloboda Tuzla - FK Rudar Kakanj (GOLOVI)

U 1. kolu Prve lige FBiH, Sloboda je dočekala Rudar Kakanj kojeg je pobijedila rezultatom 3:2 i tako sa tri boda otvorila novu ...



FK Sloboda Tuzla  - FK Olimpic Sarajevo
FK Sloboda Tuzla - FK Olimpic Sarajevo

Prijateljska Utakmica FK Sloboda Tuzla - FK Olimpik Sarajevo



Spahić: Zasluženo smo se plasirali u finale Kupa  BiH
Spahić: Zasluženo smo se plasirali u finale Kupa BiH

Juniori Sloboda danas su na pomoćnom terenu stadiona Tušanj odigrali uzvratnu utakmicu polufinala Omladinskog Kupa BiH protiv FK Borac kojeg su izabranici Amira Spahića pobjedili sa 2:0 (1:0) čime su ovjerili plasman u finale.



Press konferencija povodom utakmice protiv NK Čelik Zenica
Press konferencija povodom utakmice protiv NK Čelik Zenica

Na stadionu Tušanj održana je konferencija za medije FK "Sloboda" Tuzla povodom utakmice 23. kola BHT Premijer lige BiH između FK Sloboda Tuzla i NK Čelik Zenica na kojoj se predstavnicima medija obratili Zlatan Nalić, šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla i mladi golman Slobode, Azir Muminović.



Bezbjednost FK "Sloboda, igrača, stručnog štaba i uposlenika ugrožena ucjenama od strane pojedinaca
Bezbjednost FK "Sloboda, igrača, stručnog štaba i uposlenika ugrožena ucjenama od strane pojedinaca

Dobro veče, Želim pozdraviti fudbalsku javnost Grada Tuzla i građane Tuzle. Moramo poceti sa jednom tužnom viješću koja vlada u FK "Sloboda". Moram reći da u Gradu, gradu svih vjera i nacija, gradu koji spaja i zbližava, nažalost fudbaleri i treneri, posebno Zlatan Nalić, nisu sigurni. Molio bih sve strukture Grada, gradonačelnika koji je uvijek bio uz nas i pomagao nam, smatram da će i sad. Pozivam policiju, tužilaštvo da ovu našu poruku, koju šaljemo u prijateljskom tonu, shvate ozbiljno i da stanu iza nas i da nam omoguće rad. Zelim da obavijestim navijače FK "Sloboda" da mi jako teško egzistiramo, da imamo razne prijetnje, ucjene i da jednostavno više ne možemo da trpimo, a to nema veze sa rezultatima. Mi trenutno dobro stojimo na tabeli i dobro igramo. Molio bih da se svi uključe jer ovo nije mali problem. U 21. vijeku, gradu kao što je Tuzla je velika sramota. Mi svi fudbaleri smo iza našeg trenera i stojimo čvrsto. Biti ćemo odlučni i istrajni do kraja da istjeramo ovo, a to je bezbjednost svih nas i trenera našeg. Pozdrav svim navijačima Slobode i tražimo da stanu svi iza nas! Perica Ivetić, kapiten FK Sloboda Tuzla.