ΑΠΙΘΑΝΟΣ Μίλτος Τεντόγλου, πήρε ξανά το ΧΡΥΣΟ και είπε «ήταν χάλια ο αγώνας» by @evangian - Post Details

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Μίλτος Τεντόγλου, πήρε ξανά το ΧΡΥΣΟ και είπε «ήταν χάλια ο αγώνας»

Δείτε και ΕΔΩ αν θέλετε: https://bit.ly/evan_gian_instagram Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, το Σάββατο 02-03-2024, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης με καλύτερο άλμα στα 8,22 μ., αλλά ο ίδιος τόνισε ότι «ο αγώνας του ήταν χάλια». Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε στην ΕΡΤ το εξής: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τελικός το πρωί. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν μου έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Οι άλλοι είναι πιο πεινασμένοι από εμένα. Είναι δύσκολο να βρεις την όρεξη. Ένιωθα ότι είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό. Δεν τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα». Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Λέει πολλά ότι ήρθε το χρυσό, αλλά δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ, θα ήταν αλλιώς. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω πολύ νωρίς τη σεζόν (σ.σ στον ανοιχτό). Κάποιοι επιλέγουν να μην πάνε σε κάποια διοργάνωση, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Κρατώ ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες».

Similar Posts!

«Κλασικός» Τεντόγλου: Όταν φωνάζει πολύ ο κόσμος ΠΟΝΑΝΕ τα αυτιά μου!
«Κλασικός» Τεντόγλου: Όταν φωνάζει πολύ ο κόσμος ΠΟΝΑΝΕ τα αυτιά μου!

Δείτε και ΕΔΩ αν θέλετε: https://bit.ly/evan_gian_instagram Μπροστά σε 8.000 χιλιάδες φίλους του στίβου και σε εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του στο τριπλούν με 7.82 μέτρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2023 πέτυχε στη συνέχεια 8.09μ. και στην τρίτη ανέβηκε στο 8.26 μ. για να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ διοργάνωσης. Λίγο μετά έδωσε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ που τον περίμεναν. Ένα από αυτά τα Μέσα ήταν και η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Εκεί ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για όλα, όπως για τον αν... συζητάει με την κοπέλα του καθώς και για το αν έχει άγχος πριν από τους αγώνες! Να θυμίσουμε ότι οι Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Παύλος Καγιαλής, Τάκης Μάντης, Σοφία Παπαδόπουλου αλλά και η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, βρέθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου και ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί.



Αχάμπαρος Τεντόγλου ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Μανόλο την ώρα που κάνει δηλώσεις
Αχάμπαρος Τεντόγλου ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Μανόλο την ώρα που κάνει δηλώσεις

Δείτε και ΕΔΩ αν θέλετε: https://bit.ly/evan_gian_instagram Μετά τον… μισό αγώνα που έκανε (δεν υπήρχε λόγος να κάνει και τα έξι άλματα εξάλλου), ο Μίλτος Τεντόγλου έφυγε ευχαριστημένος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 8,26μ είναι η καλύτερή του εμφάνιση στο ΣΕΦ και πλέον σκέφτεται ήδη το Παγκόσμιο κλειστού όπου, όπως είπε στην ΕΡΤ, στόχος του είναι το ατομικό ρεκόρ (άλμα πάνω από τα 8,60μ). «Ειπαμε να κανω 3 άλματα με τον προπονητή μου και βγήκε μια καλή επίδοση. Είναι από τα καλύτερά μου άλματα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και πάμε τώρα για το Παγκόσμιο. Ο στόχος εκεί είναι το ατομικό ρεκόρ. Αν δε το πετύχω, θα είναι αποτυχία με κριτήριο το πού είμαι στις προπονήσεις. Είμαι στα καλύτερά μου. Ισως έχω θέμα όρεξης σε κάποιους αγώνες, αλλά στο Παγκόσμιο δεν θα έχουμε θέμα» είπε ο Τεντόγλου. Αμέσως μετά έκανε δηλώσεις και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Μανόλο, όπως τον ξέρουμε και ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε να μη τον αφήσει σε χλωρό κλαρί!



Μύστης ΠΑΟΚτσης έπιασε τον Σταυρό στη Θεσσαλονίκη: «Μακάρι να πάρουμε το Ευρωπαϊκό!»
Μύστης ΠΑΟΚτσης έπιασε τον Σταυρό στη Θεσσαλονίκη: «Μακάρι να πάρουμε το Ευρωπαϊκό!»

Check: https://www.instagram.com/evan_gian/ Βουτιά έκαναν νεαροί άντρες, ως είθιστε άλλωστε, στη Θεσσαλονίκη για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό κατά τον Αγιασμό των Υδάτων ανήμερα των Θεοφανίων. Ο Στέργιος Παγωνίδης ήταν ο νεαρός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων στον Θερμαϊκό Κόλπο. Ο 21χρονος φοιτητής στο Μαθηματικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αθλητής του πόλο δήλωσε στις κάμερες: «Είναι μεγάλη ευλογία να πιάνει τον Σταυρό». Ο Στέργιος αφιέρωσε τη σημερινή του προσπάθεια στην οικογένεια του και στην κοπέλα του Έλενα. Ευχήθηκε υγεία, ειρήνη αλλά και να πάρει ο ΠΑΟΚ το Conference League. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη ευλογία και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ» δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο λιμάνι για να καλύψουν το γεγονός και πρόσθεσε ότι η απόσταση ήταν μικρή. «Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και… στην Έλενα την κοπέλα μου», είπε ο νεαρός και πρόσθεσε ότι «δεν πηγαίνω και συχνά στην Εκκλησία. Σπάνια πηγαίνω, αλλά πιστεύω» Τέλος έστειλε τις ευχές του που είχαν «ασπρόμαυρη» απόχρωση. «Πάνω από όλα υγεία και να είμαστε όλοι καλά. Να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο και ο ΠΑΟΚ να πάρει το Conference».



«Αθλητικός» Μπόγρης: Έφαγα ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ και ήρθα να παίξω μπάσκετ
«Αθλητικός» Μπόγρης: Έφαγα ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ και ήρθα να παίξω μπάσκετ

Δείτε και ΕΔΩ αν θέλετε: https://bit.ly/evan_gian_instagram Σε πολύ ευχάριστο κλίμα διεξάγεται το All Star Game 2023 στην Καρδίτσα. Ο κόσμος έχει δημιουργήσει ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με την είσοδο των παικτών να γίνεται εν μέσω αποθέωσης. Αφού την ατμόσφαιρα ζέσταναν οι Γιώργος Λιβάνης και η Αδρομάχη με τα τραγούδια τους καθώς και οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας, στο γήπεδο εμφανίστηκαν με… κρότο οι δύο ομάδες. Μέσα από φωτιές και διαφόρων ειδών φωτορυθμικά, οι αθλητές των δύο ομάδων αποθεώθηκαν από το κοινό που έχει γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο “Ι. Μπουρούσης” για να παρακολουθήσει από κοντά αρκετά από τα ινδάλματα του μαζεμένα και να χαρεί με το θέαμα που εκείνα θα προσφέρουν. Ένας ένας οι συμμετέχοντες στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ πάτησαν το παρκέ στα… σκοτεινά, με το Γιώργο Μπόγρη να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση και να δείχνει πως το χαίρεται με την ψυχή του. Team Ουόκαπ (Μπαρτζώκας, Παπαθεοδώρου): Ουόκαπ, Κάνααν, Μπραϊκοβιτς, Καλαϊτζάκης, Μπόγρης, Νετζήπογλου, Κασελάκης, Κόφεϊ, Κουζμίνσκας, Μπάνκστον, Παπαδάκης, Ρένφρο Team Σλούκας (Σπανούλης, Αταμάν): Σλούακας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Τσαϊρέλης, Καμπεγκέλε, Τολιόπουλος, Αβδάλας, Γκάουντλοκ, Μακ Ρέι, Βιλντόζα, Γκάλινατ, Αντετοκούνμπο, Γκάλινατ



Ρουκ Ζουκ | «Πάνω από τον π@$τσο τι έχεις;», έμεινε άγαλμα η Ζέτα
Ρουκ Ζουκ | «Πάνω από τον π@$τσο τι έχεις;», έμεινε άγαλμα η Ζέτα

Στο νέο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ 20/04/2023 γνωρίσαμε μια νέα ομάδα από αγόρια που πήγαν στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσουν τους Πρωταθλητές και μάλιστα τα κατάφεραν και πέρασαν εκείνοι στον μεγάλο τελικό και στην «Λίστα»! Check και ΕΔΩ: https://bit.ly/evan_gian_instagram Μέχρι όμως οι Πρωταθλητές να χάσουν, μας χάρισαν μία επική στιγμή που μας θύμισε το παλιό καλό Ρουκ Ζουκ. Η λέξη ήταν η «μέση» και οι παίκτες το πήγαιναν πολύ ωραία χρησιμοποιώντας έξυπνα τον Λίονελ Μέσι ως παράδειγμα, ξαφνικά ένας παίκτης αποφάσισε να τα... τινάξει όλα στον αέρα και να πει «πάνω από τον π@@τσο τι έχεις;». Κάτι το οποίο σόκαρε φυσικά την Ζέτα Μακρυπούλια. #rouk_zouk



Με μια ατάκα ο Τεντόγλου ΞΕΣΚΙΣΕ όλους τους δημοσιογράφους για τα Τέμπη
Με μια ατάκα ο Τεντόγλου ΞΕΣΚΙΣΕ όλους τους δημοσιογράφους για τα Τέμπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη διαδοχική διοργάνωση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, χάρη στο γεγονός ότι στο πρώτο του άλμα έκανε 8.30 μέτρα. Σε ερώτηση που δέχθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη και αν υπήρχε στο μυαλό του, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια, παρά τόνισε: «Ηταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ότι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές».



Χαλαρότατος έφυγε για το Ευρωπαϊκό ο Τεντόγλου: «Είναι σπαστικό που οι αγώνες είναι πρωί»
Χαλαρότατος έφυγε για το Ευρωπαϊκό ο Τεντόγλου: «Είναι σπαστικό που οι αγώνες είναι πρωί»

Το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023 ο Μίλτος Τεντόγλου αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Τουρκία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης και το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Αν το κατακτήσει, θα είναι το τρίτο σερί σε κλειστό, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως είναι ο Νο1 στον κόσμο. «Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK». Ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου μάλιστα μας έδειξε και για πρώτη φορά- μπροστά στην κάμερα το γούρι του, το οποίο και είναι ένα βραχιόλι που φοράει μάλιστα στο πόδι του: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτίαξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό».