2x Kobra Praha ver. SK Tygři Černošice, junioři - příprava by @dawsonzon - Post Details

2x Kobra Praha ver. SK Tygři Černošice, junioři - příprava

I z jednoznačného utkání lze vypreparovat zajímavou reportáž, plnou kuriózních situací. Tak jako ze dvou přátelských duelů, v nichž zkřížili zbraně junioři pražské Kobry a Černošic, připravující se na novu sezonu v Regionální lize JR. Mimo jiné se hráči museli popasovat s čerstvou úpravou pravidel, kdy neupravený, vyhrnutý dres, značí dvouminutový pobyt na trestné lavici. Rozdílné příběhy sehrály i zlomené hokejky. Jednou ještě stačila poslat puk do sítě, podruhé následoval za její opožděné odhození další trest :-) Tak či onak – Kobra deklasovala Tygry z Černošic 11:1 doma, a venku (o pět dnů dříve) dokonce 19:1! A to v obou případech nastoupila bez svých největších opor a hvězd, a šanci ukázat se dostali zbývající hráči širokého kádru trenéra Petra Hrbka.

Similar Posts!

HC Buldoci Neratovice ver. HK Lev Slaný, KLM 18-19
HC Buldoci Neratovice ver. HK Lev Slaný, KLM 18-19

Buldoci z Neratovic prožívají horší časy mj. díky obměně kádru, do kterého zasáhla i dlouhodobější zranění. V zápase proti Lvům ze Slaného (jejich trenérem je bývalý kladenský útočník a mistr světa z r. 1985, Vladimír Kameš) bylo k vidění hodně zbytečných faulů a s přibývajícím časem i zjitřených emocí. Zdánlivě rozhodnutý duel však svěřenci Martina Chabady zdramatizovali slepenými góly v 57. minutě během 11 sekund! A až střela do opuštěné branky podtrhla jejich prohru 3:5...



INCIDENT č. 60:00 ! / BK Nová Paka ver. HC Lomnice n. Popelkou, RLJ 18-19
INCIDENT č. 60:00 ! / BK Nová Paka ver. HC Lomnice n. Popelkou, RLJ 18-19

Tvrdá hra tělem, v rámci i mimo pravidel? Trest ve hře? Rvačka? A k tomu po tropickém odpoledni večerní průtrž mračen s bouřkou, která zápas 3. kola Regionální ligy juniorů v Nové Pace s rivalem z Lomnice n. Popelkou neplánovaně přerušila, protože zimní stadion ponořila na chvíli do úplné tmy, a posléze ho ozářila jen nouzovými světly? Ano, to všechno pikantně okořenilo soutěžní utkání, ve kterém nemocemi, úrazy mimo led i delšími disciplinárními tresty na minimum okleštěný tým Bruslařského klubu zvítězil 6:3. Mimochodem - ona po zápase tolik diskutovaná situace, k níž došlo po závěrečné siréně... Vysoká hůl netrefila hlavu, ale pouze rameno!!! Zbytek už byla etuda hodná nominace na Oscara... :-)



1. finále KSM 2017, HC Buldoci Neratovice vs. HC Čáslav
1. finále KSM 2017, HC Buldoci Neratovice vs. HC Čáslav

Buldoci - mistři!!! Svěřenci trenéra Martina Chabady z Neratovic se stali přeborníky Krajské soutěže mužů (KSM) Středočeského kraje v ledním hokeji na rok 2017, a na podzim si tak poprvé v novodobé historii zahrají o úroveň výš, v Krajské lize (KLM). Klíčové na cestě za vytouženým triumfem bylo úvodní domácí vítězství nad Čáslaví 3:2, které ve třetí třetině symbolicky zařídil kapitán mužstva Václav Pek. Oslavy s fanoušky, jichž na ZS v Neratovicích dorazil rekordní počet (nové maximum, 1050 diváků), byly intenzivní i bujaré (došlo i k jistě neplánovanému pádu s jednou z roztleskávaček v náručí, a naopak obvyklému, týmovému), s vírou, že tato výhra bude určující i pro odvetu v Čáslavi. A opravdu. Hned o den později a po remíze 3:3 začali slavit Buldoci historický úspěch. Vychutnejte si ještě jednou klíčové momenty prvního zápasu, a oslavy, které sice byly v danou chvíli poněkud předčasné, nakonec však zcela oprávněné :-)



HC Buldoci Neratovice ver. SK VELC Žilina, KSM 16-17
HC Buldoci Neratovice ver. SK VELC Žilina, KSM 16-17

Čert, anděl, Mikuláš, krásné roztleskávačky (i s malou, ale snaživou posilou), k tomu ždibec emocí a především 16 gólů, z toho čtrnáct v síti v Neratovicích tak populárního "strejdy"? To byly ingredience 14. kola Krajské soutěže můžu v ledním hokeji mezi domácími Buldoky a hosty ze Žiliny (nikoliv slovenské, ale od Kladna), v němž svěřenci trenéra Martina Chabady dosáhli rekordního vítězství 14:2 !!! Tak štědrá mikulášská nadílka se musela řádné oslavit, že? Což dokládá i prodloužená děkovačka se spokojenými diváky :-)



HC Buldoci Neratovice ver. TJ Tatran Sedlčany, KSM 15-16
HC Buldoci Neratovice ver. TJ Tatran Sedlčany, KSM 15-16

V posledním utkání sezony dosáhli neratovičtí Buldoci, i díky hattricku svého kapitána Václava Peka, po vítězství 6:2 nad Sedlčany na konečné třetí místo v tabulce Krajské soutěže mužů. A oslavili to s věrnými fanoušky (dorazilo jich opět úctyhodných 620!). Ti se po závěrečné siréně a speciální "děkovačce", v níž nemalou roli sehrály i místní roztleskávačky, přesunuli k hráčům na led, pořídit si selfie a rovněž si zabruslit, za neotřelého a živého hudebního doprovodu kapely Tři sestry BANDITOS. Trenér (a rovněž velký resuscitátor hokeje v Neratovicích, však se o přestávce proháněli po kluzišti a předváděli ochozům jeho nejmenší svěřenci) Martin Chabada se v rámci loučení dočkal pořádného i zaslouženého hobla :-)



HC Buldoci Neratovice versus HC Žabonosy
HC Buldoci Neratovice versus HC Žabonosy

V předposledním domácím utkání neratovických Buldoků v Krajské soutěži můžu sezony 2015/16 potvrdili hosté ze Žabonos (na konci duelu vtipně, byť omylem, přejmenovaní místním hlasatelem na HC Žabovřesky) pozici lídra tabulky. Kombinace na jeden dotek vedly k jejich rychlému vedení o tři góly už v polovině úvodní třetiny, a tak si trenér Neratovic Martin Chabada vybral oddechový čas, vyměnil brankáře, a jeho družina, před opět hojně zaplněnými ochozy, pak uhrála přijatelný výsledek 2:5.