Empat a 1 entre el Mallorca i el Formentera by @Esports IB3 - Post Details

Empat a 1 entre el Mallorca i el Formentera

El Formentera ha sortit a cercar la victòria a Son Moix. L’equip de Juan Arsenal ha trobat el premi a la seva proposta atrevida al minut 7. Gabri caça la pilota a la frontal i connecta un xut de primeres que sorprèn Manolo Reina. El davanter català ha anotat, sense dubtes, un dels gols de la jornada. El Mallorca ha estat contra les cordes. Al minut 22, Agus ha perdonat el 0-2. El Formentera jugava còmode i assumint el paper protagonista davant un líder molt gris. Els de Vicente Moreno han estat especialment inoperants a la primera part. Marcos Contreras no ha passat per situacions de perill real durant els primers quaranta-cinc minuts. El segon temps ha començat amb polèmica. L’àrbitre anul·la aquest gol d’Agus per fora de joc, encara que la repetició fa pensar que l’acció sí que era legal. Vicente Morneo ha mogut la banqueta per intentar millor les prestacions de l’equip. James ha substituït Abdón. Al minut 67, els jugadors del Formentera han vist com se’ls anul·lava un altre gol. En aquest cas, el fora de joc de Juan Antonio és clar. A mesura que s’acostava el final del partit, el Mallorca s’ha estirat i ha començat a rondar la porteria de Marcos Contreras. El Formentera aguantava les escomeses dels mallorquinistes amb relativa comoditat. Fins que al minut 88, Contreras no és capaç de blocar aquest xut llunyà d’Aridai i concedeix córner. Salva Sevilla fa efectiu el servei de cantonada i Joan Sastre, poderós, bota i fa l’empat a un. Reina, per cert, que reclama agressió abans de la rematada, s’ha reincorporat sense problemes després de la diana. Al final, empat a un, un resultat que no ha deixat content ningú, sobretot a un Formentera que ho ha fet tot per guanyar i una jornada més, ha quedat amb la mel a la boca.