WereldPod   

WereldPod's user profile page. Match highlights, posts and more on site!

“Podcast over Nederlandse voetballers (๐Ÿ‘ซ) in het buitenland: van wereldpodia tot aan trapveldjes in Timboektoe. ๐Ÿ“ฉ: wereldpod@gmail.com”

 Report User

Latest Posts

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | Bartels is bij Pascoe Vale niet meer de goalgetter van weleer. Hij maakt nog altijd doelpunten, maar is wel op een andere positie gaan spelen. De omstandigheden lieten hem geen andere keus. Hear!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | Voor WP44 spraken we met Jip Bartels, die in Australiรซ bij Pascoe Vale speelt. Het (semi-)profvoetbal daar heeft veel overeenkomsten met dat in NL, behalve op het veld! Hear hear!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | NIEUWE PODCAST!

In WP44 spreken we met Jip Bartels van het Australische Pascoe Vale. Over semi-professioneel โšฝ, een 'State of Disaster', zijn carrière, Uuuu & nog veel meer!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | NIEUWE PODCAST! In WP44 spreken we met Jip Bartels van het Australische Pascoe Vale. Over semi-professioneel โšฝ, een 'State of Disaster', zijn carriรจre, Uuuu & nog veel meer!

De Coupe de France is voor het Olympique Lyonnais van Shanice van de Sanden! Via penalty’s was haar ploeg te sterk voor PSG!

De Coupe de France is voor het Olympique Lyonnais van Shanice van de Sanden! Via penaltyโ€™s was haar ploeg te sterk voor PSG!

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ ๐ŸŽ™ | WP43 nog niet beluisterd? Doen! ๐Ÿ˜ Hierin vertelt @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel uitgebreid en open over zijn club, ambities, leven in de UK, de Premier League & nog veel meer! - - -

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐ŸŽ™| NIEUWE PODCAST ONLINE! ๐Ÿ˜Ž

Voor WP43 spraken we met @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel. Over: zijn transfer, kapsel, loopbaan en droom om in de Premier League te kunnen spelen. Hear!

- 
- 
-

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐ŸŽ™| NIEUWE PODCAST ONLINE! ๐Ÿ˜Ž Voor WP43 spraken we met @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel. Over: zijn transfer, kapsel, loopbaan en droom om in de Premier League te kunnen spelen. Hear! - - -

Of Timo Letschert is gehackt, óf hij vindt foto’s van deze vrouw veel belangrijker dan zijn eigen leven ๐Ÿง

Of Timo Letschert is gehackt, รณf hij vindt fotoโ€™s van deze vrouw veel belangrijker dan zijn eigen leven ๐Ÿง

๐Ÿ†| Nee, een groot aandeel had Terence Kongolo niet in de promotie van Fulham, maar toch krijgt ook hij hem op zijn naam!

๐Ÿ†| Nee, een groot aandeel had Terence Kongolo niet in de promotie van Fulham, maar toch krijgt ook hij hem op zijn naam!

๐Ÿ†Damjan ฤokoviฤ‡ is voor de derde keer op rij kampioen van Roemenië! Een puike prestatie van de middenvelder van CFR Cluj!

๐Ÿ†Damjan ฤokoviฤ‡ is voor de derde keer op rij kampioen van Roemeniรซ! Een puike prestatie van de middenvelder van CFR Cluj!

Highlights

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ถ๐ŸŽ™| Arian Sevok speelt zometeen met Zakho tegen Al-Hudod in de Irakese Super League. Hoe het voetbal in Irak eraan toegaat? Met passie! Hoor het hier en in WP26:

๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡พ๐ŸŽ™| AEK Larnaca trapt zometeen af tegen APOEL. Voor Hector Hevel is dit รฉรฉn van de mooiste duels die hij op Cyprus kan spelen. Op het eiland maakte hij meerdere mooie momenten mee. Hoor het hier en in aflevering 20!

๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑ๐ŸŽ™| @rodajckerkrade speelt zo voor de beker tegen Achilles Veen. Hun oude jeugdspeler Omran Haydary maakt ondertussen furore in Polen bij @GKSOlimpia. Bij Roda brak hij nooit door & dat had zo z'n redenen. Hoor meer in WP23!

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ท๓ ฌ๓ ณ๓ ฟ๐ŸŽ™| Llandudno FC speelt zometeen tegen Llanrhaeadr. Kan Alfons Fosu-Mensah laten zien waar hij goed in is? In WP22 vertelde hij uitgebreid over zijn avonturen in het Welshe en Engelse voetbal. Hear!

๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐ŸŽ™| Mocht Elvio van Overbeek scoren voor Glentoran tegen Ballymena, dan hoeven de fans geen salto te verwachten. In WP22 legde hij uit waarom hij het acrobatische kunstje tegenwoordig achterwege laat:

๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐ŸŽ™| Rydell Poepon keerde afgelopen zomer terug bij Boluspor, dat zometeen tegen Giresunspor speelt. Het was deels noodzakelijk, maar vooral een keuze op gevoel. Hoor meer hierover in aflevering 18:

๐ŸŒ๐ŸŽ™| De Wolves trappen zometeen af tegen Southampton. Tegen die 1e club beleefde Enzio Boldewijn van @Official_NCFC zijn mooiste herinnering sinds hij in Engeland speelt. Meer over hem in aflevering 17!


Next »


User Detail Page

You can find user latest posts and related content on the page. Friends, comments for events / matches are also available on the page. Even you can find users who are same pleasure with current user.

#Travel, #SupportYourTeam, #AllAboutSports