Full splid om avisbudenes lønn kan føre til at 429 avisbud går ut i streik fredag. Noe som vil merkes g by @journalisten - Post Details

Full splid om avisbudenes lønn kan føre til at 429 avisbud går ut i streik fredag. Noe som vil merkes godt i hele Oslo, Follo og Asker og Bærum.

Similar Posts!

– Skal man lansere en ny nettavis, kan man få inntrykk av at «default»-løsningen i dag er . At «24» er det samme som avis, skriver ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen.Slik jobbet Forsvarets forum med gravesaken «Uunværlig».President Donald Trump benåder sin tidligere sjefstrateg Steve Bannon, som er siktet for svindel. Det melder blant andre New York Times og Reuters.«Familiemedlem har fått innvollsorm» og «Avlivet familiemedlem: – Han hadde passert 15 år». Journalistens Nils Martin Silvola om kjendisjournalistikk og klikkvinnere.Overgrepsanklaget mann saksøkte Dagbladet, men ble selv idømt å betale flere hundre tusen: Nå blir det ankesak.Flere utenlandske medier har tatt kontakt med Legemiddelverket etter at de i forrige uke sa at de har undersøkt 13 dødsfall i nær tid etter vaksinering.Det omstridte sosiale mediet Parlers nettside er oppe igjen, med en melding om at det jobbes med å gjenopprette samtlige funksjoner.Blir ikke ekstraordinært møte.Andreas Haakonsen (27) er ansatt som politisk reporter i VG. Han kommer fra stillingen som politisk reporter i Klassekampen.– Jeg er lidenskapelig opptatt av Oslo og endringene byen står oppi, sier Nazneen Khan-Østrem.