๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ถ๐ŸŽ™| Arian Sevok speelt zometeen met Zakho tegen Al-Hudod in de Irakese Super League. Hoe het voetba.. for Zakho - Al-Hudod game - Post Details

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ถ๐ŸŽ™| Arian Sevok speelt zometeen met Zakho tegen Al-Hudod in de Irakese Super League. Hoe het voetbal in Irak eraan toegaat? Met passie! Hoor het hier en in WP26:

Similar Posts!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | Bartels is bij Pascoe Vale niet meer de goalgetter van weleer. Hij maakt nog altijd doelpunten, maar is wel op een andere positie gaan spelen. De omstandigheden lieten hem geen andere keus. Hear!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | Voor WP44 spraken we met Jip Bartels, die in Australiรซ bij Pascoe Vale speelt. Het (semi-)profvoetbal daar heeft veel overeenkomsten met dat in NL, behalve op het veld! Hear hear!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | NIEUWE PODCAST!

In WP44 spreken we met Jip Bartels van het Australische Pascoe Vale. Over semi-professioneel โšฝ, een 'State of Disaster', zijn carrière, Uuuu & nog veel meer!

๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ๐ŸŽ™ | NIEUWE PODCAST! In WP44 spreken we met Jip Bartels van het Australische Pascoe Vale. Over semi-professioneel โšฝ, een 'State of Disaster', zijn carriรจre, Uuuu & nog veel meer!

De Coupe de France is voor het Olympique Lyonnais van Shanice van de Sanden! Via penalty’s was haar ploeg te sterk voor PSG!

De Coupe de France is voor het Olympique Lyonnais van Shanice van de Sanden! Via penaltyโ€™s was haar ploeg te sterk voor PSG!

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ ๐ŸŽ™ | WP43 nog niet beluisterd? Doen! ๐Ÿ˜ Hierin vertelt @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel uitgebreid en open over zijn club, ambities, leven in de UK, de Premier League & nog veel meer! - - -

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐ŸŽ™| NIEUWE PODCAST ONLINE! ๐Ÿ˜Ž

Voor WP43 spraken we met @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel. Over: zijn transfer, kapsel, loopbaan en droom om in de Premier League te kunnen spelen. Hear!

- 
- 
-

๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟ๐ŸŽ™| NIEUWE PODCAST ONLINE! ๐Ÿ˜Ž Voor WP43 spraken we met @Boro-verdediger Anfernee Dijksteel. Over: zijn transfer, kapsel, loopbaan en droom om in de Premier League te kunnen spelen. Hear! - - -

Of Timo Letschert is gehackt, óf hij vindt foto’s van deze vrouw veel belangrijker dan zijn eigen leven ๐Ÿง

Of Timo Letschert is gehackt, รณf hij vindt fotoโ€™s van deze vrouw veel belangrijker dan zijn eigen leven ๐Ÿง

๐Ÿ†| Nee, een groot aandeel had Terence Kongolo niet in de promotie van Fulham, maar toch krijgt ook hij hem op zijn naam!

๐Ÿ†| Nee, een groot aandeel had Terence Kongolo niet in de promotie van Fulham, maar toch krijgt ook hij hem op zijn naam!

๐Ÿ†Damjan ฤokoviฤ‡ is voor de derde keer op rij kampioen van Roemenië! Een puike prestatie van de middenvelder van CFR Cluj!

๐Ÿ†Damjan ฤokoviฤ‡ is voor de derde keer op rij kampioen van Roemeniรซ! Een puike prestatie van de middenvelder van CFR Cluj!