A brief glimpse into the past

Černovír - Ústí 2:5 (0:4)
Černovír - Ústí 2:5 (0:4)

Černovír - Ústí 2:5 (0:4) Skvělý první poločas odehráli na půdě Černovíru fotbalisté z Ústí. Hosté vedli po 23 minutách 3:0 a do poločasu ještě jednu branku přidali. Olomoučané sice ve 48. minutě snížili, ale ke zdramatizování zápasu měli daleko. Soupeři se nakonec rozešli za stavu 2:5. Hostující Ústí se drží u čela tabulky, naopak Černovír má z jedenácti odehraných utkání sezony pouhých osm bodů.



Medlov - Černovír 5:0 (2:0)
Medlov - Černovír 5:0 (2:0)

Medlov - Černovír 5:0 (2:0) S vyrovnaným stavem 0:0 směřovali fotbalisté Černovíra do závěrečné pětiminutovky prvního poločasu zápasu s Medlovem, poté ale začali úřadovat domácí hráči. Před přestávkou se trefil Muzikant a Vrba a zápas se přechýlil na stranu Medlova. Celek z Uničovska přidával góly i ve druhé půli a v 72. minutě vedl už 5:0. Další šance zůstaly neproměněny, i tak se mohli domácí radovat z luxusního výsledku.



FK JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1, 17.8.2019
FK JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1, 17.8.2019

JESENÍK – OPATOVICE 5 : 1 17.8.2019 Jeseník napravil klopýtnutí z prvního kola a na domácím stadionu tentokrát nezaváhal. Soupeř z dalekých Opatovic odjížděl s debaklem. Vynikající vstup do zápasu. V 5. minutě Plhák zatočil přímý volný kop k bližší tyči, gólman vyrazil k volnému Janíčkovi, jeho hlavičkový pokus zastavilo břevno, ale další odražený míč přistál na noze volného Vavrače, který z blízka do prázdné branky otevřel skóre. Rozruch a zmatky v opatovické defenzivě pokračovaly a v 8. minutě kopal Jeseník penaltu za hraní rukou. Bříza, na rozdíl od předchozího utkání v Želatovicích neproměnil, napálil míč do gólmana Vinklárka. K následné dorážce se dostal Kysela a trefil nebesa. Ve 14. se domácí přece jen radovali a byli tak odměněni za aktivní útočnou hru: Minkův přetažený centr hlavičkoval Bříza, obrana odvrátila k Cundrlovi, jehož rána se odrazila k Plhákovi a ten už se nemýlil. Po pasivních patnácti minutách Opatovice ukázaly, že to dopředu také umějí a výsledkem jejich vydařené herní pasáže byl kontaktní gól Veselky, který se protlačil do šance a křížnou střelou nedal Pastuchovi šanci. Do kabin se přesto šlo s dvoubrankovým jesenickým náskokem, když Kyselův centr obrana odvrátila znovu jen k Plhákovi, který poslal míč po zemi k tyči. Jeseník i ve druhé půli několikrát mohl potrestat špatné opatovické bránění, navíc hostům se zranili dva hráči a na hřišti se několikrát pořádně zajiskřilo. V rozmezí jedenácti minut rozdal rozhodčí šest žlutých karet. Žduchanice a nervozní atmosféra provázely i závěr utkání. V něm už domácí tým výsledkově jasně dominoval. V 70. minutě Jeseník potrestal rohový kop soupeře rychlým protiútokem, výborný Minka utekl přes půlku hřiště a před brankou předložil gólovou nabídku sprintujícímu Bráblíkovi, který do prázdné dával na 4:1. A poslední slovo měl Bříza, který přece jen prolomil střeleckou smůlu, obešel dva soupeře a tvrdou střelou uzavřel gólovou bilanci. Jeseník po dobrém výkonu slaví jasné vítězství a za týden se představí opět doma, když na náš stadion přijede Slovan Černovír i se svým fanouškovským kotlem. Branky: 5. Vavrač, 14. Plhák, 31. Plhák, 70. Bráblík, 86. Bříza – 19. Veselka. FK Jeseník: Pastucha (86. Jurčák) – Bráblík, Janíček, Vavrač, Zrník – Kysela, Cundrla, Plhák, Minka (77. Krézek), Červeňák (62. Planý) – Bříza. TJ Sokol Opatovice: Vinklárek – Sigmund, Rolinc, Chrastina (46. Zela), Gerhard, Veselka, Klvaňa P., Janásek (74. Vymětalík), Klvaňa T., Kurfürst (25. Durčák), Strnadel. Žluté karty: Minka, Bráblík, Cundrla, Vavrač – Klvaňa P., Sigmund. Rozhodčí: Štětka – Slota, Čampišová. Diváci: 145



Černovír - Kralice na Hané 2:0 (0:0)
Černovír - Kralice na Hané 2:0 (0:0)

Černovír - Kralice na Hané 2:0 (0:0) Do 73. minuty čekali na gól černovírští příznivci fotbalu na první gól v utkání s Kralicemi na Hané. Síť se rozvlnila za gólmanem hostů a brzy mohli domácí slavit podruhé, když se z pokutového kopu trefil Miroslav Géc. Hosté navíc po vyloučení Krobota dohrávali utkání v oslabení, olomoucký celek udržel čisté konto a získal důležité body v boji o záchranu.



Černovír - Medlov 0:3 (0:1)
Černovír - Medlov 0:3 (0:1)

Černovír - Medlov 0:3 (0:1) V pozici favorita přijížděli na hřiště Černovíru hráči Medlova a svou roli dokázali splnit. Mužstvo z Uničovska otevřelo skóre ve 24. minutě, domácí Olomoučané marně hledali gólovou odpověď. V závěrečné pětiminutovce se dvakrát prosadil v dresu Medlova Jiří Holouš a stanovil výsledku jasnou podobu.



Černovír - Mohelnice 1:2 (1:1) Pen: 2:4
Černovír - Mohelnice 1:2 (1:1) Pen: 2:4

Černovír - Mohelnice 1:2 (1:1) Pen: 2:4 Černovír na vlastním hřišti prohrával v souboji s Mohelnicí od 8. minuty, do přestávky ale domácí mužstvo dokázalo srovnat skóre. Hosté od 65. minuty hráli v deseti, ale rozhodující branka už nepadla. Zápas tak rozsoudily penalty, ve kterých si lépe poradili hosté, kteří tak v Olomouci vybojovali dva body.



Černovír - Šternberk 2:0 (1:0)
Černovír - Šternberk 2:0 (1:0)

Černovír - Šternberk 2:0 (1:0) První výhru v novém ročníku krajského přeboru si připsal olomoucký mančaft z Černovíra. V domácím utkání dvěma góly předčil Slovan hosty ze Šternberka. Do vedení šli Černovírští deset minut před koncem první půle po střele Kirschbauma a po hodině hry rozdíl ve skóre ještě narostl, když Bořivoj Petrů využil zaváhání hostující defenzivy. V útoku se Šternberským nevedlo a Černovír uhájil výhru s čistým kontem.



Černovír - Velké Losiny 0:3 (0:2)
Černovír - Velké Losiny 0:3 (0:2)

Velkou šanci v podobě pokutového kopu dokázal zlikvidovat soupeřům z Velkých Losin domácí brankář z Černovíra, ale útok hostů olomoucký celek nakonec zastavil nedokázal. Soupeř ze Šumperska dvakrát udeřil těsně před přestávkou. Domácí Slovan se snažil o kontaktní branku, avšak Losiny navýšily čtvrthodiny před koncem na 0:3 a pohlídaly si první tři body do tabulky.



Team, Place & City Details

Doloplazy

Doloplazy is the name of several locations in the Czech Republic:

Doloplazy (Olomouc District)
Doloplazy (Olomouc District)

Doloplazy is a village and municipality in Olomouc District in the Olomouc Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 8.03 square kilometres (3.10 sq mi), and has a population of 1,313 (as at 3 July 2006).

Doloplazy (Prostějov District)
Doloplazy (Prostějov District)

Doloplazy is a village and municipality in Prostějov District in the Olomouc Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 2.91 square kilometres (1.12 sq mi), and has a population of 571 (as at 28 August 2006).

Mike Cernovich
Mike Cernovich

Michael Cernovich is an American social media personality, anti-feminist, men's rights activist, political commentator, and conspiracy theorist. He has been characterized as a part of the alt-right, but does not describe himself as such.

Chernivtsi
Chernivtsi

Chernivtsi is a city in western Ukraine. It is situated on the upper course of the River Prut, and is the administrative center of Chernivtsi Oblast (province) – the northern, Ukrainian part of the historical region of Bukovina.

Černovice

Černovice is name of several locations in the Czech Republic:

Černovice (Chomutov District)

Černovice is a village in the Chomutov District of the Czech Republic. It has around 1800 inhabitants.

Černovice (Pelhřimov District)
Černovice (Pelhřimov District)

Černovice is a town in the Czech Republic.

Csernovics Ujfalu

Csernovics Ujfalu was puszta or praedium (depopulated area, in Latin) in the NW part of Arad County, about 10–15 km from the Romanian-Hungarian border, via Curtici. Situated SE of Curtici, it was depopulated in March 1852, when the new landlord (who presumably won the property playing a cards game) dissolved the property, ousting the farmers working there on tobacco fields.

Černovice (Blansko District)
Černovice (Blansko District)

Černovice is a small village in the South Moravian Region of the Czech Republic.

Černovice (Domažlice District)
Černovice (Domažlice District)

Černovice is a village and municipality in Domažlice District in the Plzeň Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 6.67 square kilometres (2.58 sq mi), and has a population of 205 (as at 28 August 2006).

Čerňovice
Čerňovice

Čerňovice is a village and municipality in Plzeň-North District in the Plzeň Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 9.24 square kilometres (3.57 sq mi), and has a population of 200 (as of 1 January 2017).

Černvír
Černvír

Černvír is a village and municipality in Brno-Country District in the South Moravian Region of the Czech Republic. The municipality covers an area of 1.36 square kilometres (0.53 sq mi), and has a population of 175 (as at 2 October 2006).