A brief glimpse into the past

Alanyaspor 0-4 Galatasaray Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu
Alanyaspor 0-4 Galatasaray Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu

Süper Lig'de Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna tekrar oturdu! İlk yarısı 0-0 biten maçta Galatasaray sonradan açıldı! Barış Alper Yılmaz'ın yıldızlaştığı maçta, Galatasaray attığı 4 golle belki de en zor deplasmanından 3 puan ile ayrıldı! Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu ile Alanyaspor 0-4 Galatasaray maç sonu yorumları ile sizlerleyiz. ​​Yeni kanalımız B'Haber TV'ye abone olarak bize destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/@Bihabertvonline 🛎️BTV kanalına abone olmak için: https://bit.ly/Bitvonline #galatasaray #alanyaspor #bışarözbey #ümitözat #evrenturhan #oktayderelioğlu #sözdefutbol Diğer sosyal medya hesaplarımız: 🔹Instagram ➤ https://instagram.com/sozde_futbol 🔹X ➤ https://twitter.com/bitvonline 🔹Tiktok ➤ https://tiktok.com/sozdefutbol 🔹Facebook ➤ https://facebook.com/sozdefutbol Alanyaspor 0 - 4 Galatasaray Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Evren Turhan ve Oktay Derelioğlu - videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. Türkiye’nin en hızlı büyüyen Dijital Kanalından Merhaba! BTV, birbirinden iddialı programları ve güçlü yorumcu kadrosuyla Türkiye'de futbol gündemine yön veriyor. BTV kanalının amiral gemisi Sözde Futbol, Süper Lig maçlarından hemen sonra Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Bışar Özbey, Evren Turhan, Ümit Özat ve Okan Koç ile karşınızda. It's in The Game'de, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi maçlarından hemen sonra fikstüre göre Salı veya Çarşamba ve Perşembe günleri, iddialı kadrosu Bışar Özbey, Ahmet Çakar, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı ile hafta içinde sizlerle. The Football'da Bışar Özbey ve Ümit Özat Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki maçların hemen önünde ve devre aralarında teknik-taktik konuşarak sizi futbola doyuruyor. Haftanın Özatı'nda Bışar Özbey ve Ümit Özat haftanın değerlendirmesini yapıyor. Abone olarak ve like atarak bize destek olabilirsiniz. Reklam & İş Birliği için: btviletisim@gmail.com ** BTV resmi YouTube sayfasıdır. The official YouTube channel of BTV.



Bronny James Has A Doubtful NBA Future | Ringer NBA
Bronny James Has A Doubtful NBA Future | Ringer NBA

KOC and Big Wos take a spin around L.A. and realistically look at Bronny James's future in the NBA. Check out the Bill Simmons ...



FENERBAHÇE BELKİ TURU GEÇER 🙉 #galatasaray #konferansligi
FENERBAHÇE BELKİ TURU GEÇER 🙉 #galatasaray #konferansligi

fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş,olympiakos,ismail kartal,çağlar söyüncü,ali koç,fred,irfan can,süper kupa,konferans ligi,çeyrek ...



Galatasaray 1-0 Fenerbahçe Süper Kupa Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Okan Koç ve Evren Turhan
Galatasaray 1-0 Fenerbahçe Süper Kupa Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Okan Koç ve Evren Turhan

Tarihi Süper Kupa finalinde beklenen oldu ve Fenerbahçe takımı sahadan çekildi! Galatasaray, Süper Kupa'nın sahibi oldu! Peki bundan sonra ne olacak? Süper Kupa finaline dair tüm detaylar Sözde Futbol'da! ​​Yeni kanalımız B'Haber TV'ye abone olarak bize destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/@Bihabertvonline 🛎️BTV kanalına abone olmak için: https://bit.ly/Bitvonline #fenerbahçe #galatasaray #bışarözbey #ümitözat #okankoç #evrenturhan #süperkupa #sözdefutbol Diğer sosyal medya hesaplarımız: 🔹Instagram ➤ https://instagram.com/sozde_futbol 🔹X ➤ https://twitter.com/bitvonline 🔹Tiktok ➤ https://tiktok.com/sozdefutbol 🔹Facebook ➤ https://facebook.com/sozdefutbol Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maç Sonu | Bışar Özbey, Ümit Özat, Okan Koç ve Evren Turhan - videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. Türkiye’nin en hızlı büyüyen Dijital Kanalından Merhaba! BTV, birbirinden iddialı programları ve güçlü yorumcu kadrosuyla Türkiye'de futbol gündemine yön veriyor. BTV kanalının amiral gemisi Sözde Futbol, Süper Lig maçlarından hemen sonra Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Bışar Özbey, Evren Turhan, Ümit Özat ve Okan Koç ile karşınızda. It's in The Game'de, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi maçlarından hemen sonra fikstüre göre Salı veya Çarşamba ve Perşembe günleri, iddialı kadrosu Bışar Özbey, Ahmet Çakar, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı ile hafta içinde sizlerle. The Football'da Bışar Özbey ve Ümit Özat Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki maçların hemen önünde ve devre aralarında teknik-taktik konuşarak sizi futbola doyuruyor. Haftanın Özatı'nda Bışar Özbey ve Ümit Özat haftanın değerlendirmesini yapıyor. Abone olarak ve like atarak bize destek olabilirsiniz. Reklam & İş Birliği için: btviletisim@gmail.com ** BTV resmi YouTube sayfasıdır. The official YouTube channel of BTV.



Team, Place & City Details

Narmanspor

Narmanspor is a Turkish women's ice hockey team in Narman district of Erzurum, Turkey playing in the Turkish Ice Hockey Women's League . The club's colors are white and black on green.